Etsimme joukkoomme puhtaasti vaikuttavaa esimiestä

By 14 marraskuun, 2017Ajankohtaista

Oletko pohtinut urallesi seuraavaa kehitysvaihetta? Olet jo saavuttanut työssäsi paljon ja koet, että on aika mennä eteenpäin. Tunnet siivoustyön ja siivousalan haasteet, olet toiminut esim. siivouksen palveluesimiehenä tai työnjohtajana. Sinulla on alalle sopiva koulutus, riittävä kokemus ja hallitset esimiehenä toimimisen haastavan työkentän.

Meillä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla laajentamaan siivousalan esimiehenä toimimisen osaamistasi. Tulet oppimaan merkittävästi uusia asioita ja ajattelumalleja. Pääasiallinen työkenttäsi tulee käsittämään ylläpito- ja perussiivoustehtäviä, monipuolisessa asiakaskunnassa. Tulet myös saamaan oppia puhtaasta sisäilmasta, mikrobeista ja laadukkaasta siivoustyöstä. Erityispuhdistuskohteet ovat omaa ammattitaitoa ja asiantuntijuutta vaativia tehtäviä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja katsot, että omaat riittävästi rohkeutta tarttua asioihin, päättäväisyyttä toiminnassasi, tasapuolisuutta ja sopivan jämäkkää asioiden johtamisotetta, ota yhteyttä. Hakemukset palkkatoivomuksineen voit osoittaa sähköpostiini vesa.virtanen@poistoa. 19.11.2017 mennessä. Lisätiedusteluissa voit soittaa minulle numeroon 044 7799 620.

Tulemme tekemään valinnan oikean henkilön osuessa kohdalle. Ole siis nopeasti yhteydessä!

-Vesa Virtanen

Poistoa Oy on Turkulainen puhdistusalan edelläkävijä. Huolehdimme erityyppisten vaihtelevien asiakas- ympäristöjen puhtaudesta, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Yrityksemme toiminta kattaa siivoukset ja puhtaanapito- palvelut aina toimistosiivouksista, erityisosaamista vaativiin kosteus- ja mikrobivaurioiden puhdistuksiin, sekä rakennusten loppusiivouksiin. Poistoa Oy huolehtii asiakasyritystensä kiinteistöjen ylläpito- ja perussiivouksesta, sekä niiden viihtyvyydestä ja terveellisestä ympäristöstä. Siivoojamme ovat koulutettuja seuraamaan siivottavissa tiloissa sisäilman laatua ja raportoimaan mahdollisia poikkeamia. Teemme työtä terveellisen ja puhtaan työympäristön puolesta.