Myymäläsiivous ja liiketilojen siivous · Turku

Liiketilojen siisteydellä on suuri merkitys asiakkaillesi

Poistoa Oy siivoaa ammattitaidolla ja korkeita puhtausstandardeja noudattaen kaikki myymälät ja liiketilat Turussa ja Turun alueella.

Kattavien ylläpitosiivousten ja perussiivousten lisäksi panostamme asiakaspalvelun laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Jokainen työntekijämme vastaa omalta osaltaan asiakastyytyväisyydestä edustaessaan yritystämme ja vastatessaan myymälänne tai liiketilanne puhtaanapitopalveluista.

Myymälätila on yrityksesi käyntikortti

Myymälätilan siisti ja puhdas yleisilme vaikuttaa työntekijöihin ja asiakkaisiin positiivisesti. Myymälätilojen siisteyttä ei kannata aliarvioida – myymälä- tai liiketila on ensimmäisiä asioita, joihin liikkeeseen tuleva asiakas kiinnittää huomion.

Siistin yleisilmeen lisäksi säännöllinen ylläpitosiivous ja pintojen puhdistus takaa pitkän elinkaaren lattia- ja pintamateriaaleille, sekä laadukkaan ja raikkaan sisäilman.

Toteutamme myymäläsiivoukset aseptista työtapaa noudattaen

Huolehdimme puhtaudesta noudattaen aseptista siivoustapaa – ehkäisemme haitallisten mikrobien leviämisen, pyrimme lian ja epäpuhtauksien poistoon, emme levittämiseen ja kannamme vastuun puhtaista työvälineistä.

Siivoustyömme etenee hygienisessä järjestyksessä aina puhtaimmista tiloista eniten mikrobeja ja epäpuhtauksia sisältäviin tiloihin.

Siivoustyön laatu

Työskentelemme nopeasti laatua, puhtausvaatimuksia ja asiakastyytyväisyyttä unohtamatta. Jokainen työntekijämme on alansa ammattilainen ja viihtyy työssään. Korkeilla laatustandardeilla varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden työnlaatuun ja tuloksiin.

Siivouspalvelut myymälöihin ja liiketiloihin

Kauttamme saatte yrityksenne tarpeisiin laaditun siivouskokonaisuuden. Ylläpitosiivouksen taajuus vaihtelee päivittäisestä puhtaanapidosta aina kerran tai kahdesti kuukaudessa tapahtuvaan siivoustyöhön.

Halutessanne toimimme aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin puhtaanapitopalvelut eivät kuormita henkilöstöänne tai asiakkaitanne.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kartoittamaan siivoustarpeenne

Räätälöimme myymälä- ja liiketiloihin sopivan ylläpitosiivouskokonaisuuden ja voimme sisällyttää siivoussopimukseen myös vuosittaiset isommat siivoustyöt ikkunanpesuista lattiapintojen vahauksiin.