Peruspesut · Turku

Lattioiden suojaaminen pidentää rakennuksen käyttöarvoa ja luo viihtyisän työympäristön kaikille tilojen käyttäjille. Hyväkuntoista lattiaa on helpompi siivota ja ylläpitosiivous kevenee. Me puhdistamme ja suojaamme vaativatkin lattiapinnat nykyaikaisin ja turvallisin työmenetelmin ja ainein. Lattiat suojataan peruspesun jälkeen esim. vahaamalla tai öljyämällä. Peruspesut suoritamme aina yrityksenne toiminnan mukaisesti, nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Meihin voit luottaa.

Pintapesut

Aina lattia ei vaadi perusteellista vahanpoistoa, riippuen tilojen käyttöasteesta ja vanhan vahapinnan kunnosta. Tällöin lattian elvyttäminen pintapesuna riittää. Osa pintamateriaaleista ei myöskään sovellu pesumenetelmiin tai vahvojen emästen käyttöön. Tällöin suosittelemme lattioiden pintapesua, jossa likaantunut päällimmäinen vahakerros poistetaan ja korvataan uudella.

Pintapesu on oikea valinta myös vahaamattomille lattiamateriaaleille, kuten kumille, linoleumille, PUR- pintaisille lattioille, sekä korkille. Pintapesun jälkeen lattioille levitetään tarvittaessa hoitoaine ja lattiat kiillotetaan. Kiillottaminen kovettaa lattian pintaa ja sulkee huokosia, jolloin myös epäpuhtauksien imeytyminen lattiamateriaalin pienenee.