Toimistosiivous ja toimitilasiivous · Turku

Miellyttävän työympäristön lähtökohtana terveellinen, turvallinen ja viihtyisä sisäilma

Poistoa Oy siivoaa ammattitaidolla ja korkeita puhtausstandardeja noudattaen erilaiset toimistot ja toimitilat Turussa ja Turun alueella.

Kattavien ylläpito- ja perussiivousten lisäksi panostamme asiakaspalvelumme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Jokainen työntekijämme vastaa omalta osaltaan asiakastyytyväisyydestä edustaessaan yritystämme ja vastatessaan toimitilojenne puhtaanapitopalveluista.

Sisäilman laatu

Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi työhyvinvointiin. Säännöllisellä ylläpitosiivouksella sisäilman mikrobi- ja hiukkastasot pysyvät kurissa ja työympäristön sisäilman laatu erinomaisena. Hyvä sisäilma vaikuttaa oleellisesti työssäjaksamiseen vähentäen sairaspoissaoloja.

Puhtaus

Puhtaus ja siisteys vaikuttavat merkittävästi työympäristön viihtyisyyteen. Viihtyisyyden lisäksi säännöllinen pintojen puhtaanapito takaa pintamateriaaleille pitkän elinkaaren ja työntekijöille turvallisen työympäristön.

Huolehdimme puhtaudesta noudattaen aseptista siivoustapaa – ehkäisemme haitallisten mikrobien leviämisen, pyrimme lian ja epäpuhtauksien poistoon, emme levittämiseen ja kannamme vastuun puhtaista työvälineistä.

Siivoustyön laatu

Työskentelemme nopeasti laatua, puhtausvaatimuksia ja asiakastyytyväisyyttä unohtamatta. Jokainen työntekijämme on alansa ammattilainen ja viihtyy työssään. Korkeilla laatustandardeilla varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden työnlaatuun ja tuloksiin.

Ylläpitosiivoukset toimistoihin ja toimitiloihin

Kauttamme saatte yrityksenne tarpeisiin laaditun siivouskokonaisuuden. Ylläpitosiivouksen taajuus vaihtelee päivittäisestä puhtaanapidosta aina kerran kuukaudessa tapahtuvaan siivoustyöhön.

Halutessanne toimimme toimistoajan ulkopuolella, jolloin työympäristösi puhtaanapitopalvelut eivät kuormita henkilöstöänne.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kartoittamaan siivoustarpeenne

Räätälöimme toimisto- tai toimitiloihinne sopivan ylläpitosiivouskokonaisuuden ja voimme sisällyttää siivoussopimukseen myös vuosittaiset suuremmat siivoustyöt ikkunanpesuista lattiapintojen vahauksiin.