Poistoa pitää huolta ja pyrkii palvelemaan asiakkaitaan hyvin myös poikkeustilanteissa!

By 18 maaliskuun, 2020Ajankohtaista

Puhtaus ja hyvä hygienia ovat meille luonnollisen tärkeitä asioita, olemmehan puhtausalan ammattilaisia. Koronavirus aiheuttaa tällä hetkellä yhteiskunnassa huolta. Olemme osaltamme varmistamassa asiakkaidemme toimitilojen puhtautta ja hyvää hygieniaa. Puhtausala on yksi niistä yhteiskuntaa palvelevista toimista, joiden pitää toimia ääritilanteissakin.

Oma varautumisryhmämme ohjeistaa tällä hetkellä henkilökuntamme toimintaa. Toimintamme turvaamiseksi henkilökuntamme on hajautettu ja toimihenkilöiden osalta on otettu etätyö käyttöön. Seuraamme tilannetta päivittäin ja noudatamme työssämme viranomaisten ohjeistusta (THL ja TTL). Tiedotamme epidemian mahdollisista poikkeustilanteista suoraan asiakkaitamme.

Emme toistaiseksi ota vastaan vierailijoita toimistollamme ja kaikki tarvittavat neuvottelut käydään verkkokokouksina.

Tavarantoimittajilla on ollut jonkun verran haasteita tiettyjen tuotteiden toimittamisessa. Tällä hetkellä pystymme kuitenkin tuottamaan kaikki tarvitsemanne palvelut, myös mahdolliset desinfioinnit.

Pidämme asiakkaidemme tiloista ja henkilöstöstä yhtä hyvää huolta kuin omistammekin.

Pidetään katse tiukasti siivouksessa, muistetaan hyvä henkilöhygienia ja noudatetaan saamiamme ohjeita. Näillä keinoin tämäkin asia kääntyy kohti parempaa.

Poistoan puolesta
Vesa Virtanen, toimitusjohtaja