Suoraa puhetta sisäilmasta Finnclean Pro -messulla. Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan!

By 4 maaliskuun, 2019Ajankohtaista

Poistoa Oy:n rakennusterveysasiantuntija Niina Kesti on mukana Finnclean PRO 2019 -messujen ensimmäisenä päivänä järjestettävässä paneelikeskustelussa, jossa alan asiantuntijat puhuvat sisäilma-asioista puhtausalan näkökulmasta.

Niina tietää, millaiset asiat vaikuttavat erilaisten kiinteistöjen sisäilmaongelmiin. Sisäilmaongelmat eivät ole aina homeongelmia. Kosteus- ja mikrobivaurioiden lisäksi esimerkiksi teolliset mineraalikuidut aiheuttavat usein oireita rakennusten käyttäjille. Paneelissa puhuttavat lisäksi esimerkiksi IV-laitteet ja niiden suodattimet, puhdistusaineet sekä työturvallisuus ja digitalisaatio.

Kestin mukaan sisäilmaan liittyvät puhdistustyöt vaativat erittäin laajaa puhtausalan koulutusta ja ongelmien hoitaminen on luonteeltaan haasteellisia ongelmanratkaisuprosesseja. Ongelmien selvittäminen vaatii vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa.

Keskustelemassa ovat Niina Kestin lisäksi Teknokemian Yhdistyksen toimitusjohtaja Sari Karjomaa, Tampereen Ammattikorkeakoulun lehtori Leila Kakko, ja Careerian asiakaspäällikkö Eija Lenkkeri. Paneelin moderaattorina toimii STTL:n toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström.

Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun. Puhtausala ja sisäilma -paneelikeskustelu keskiviikkona 27.3. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, joka sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa.

Lue lisää paneelikeskustelusta