Tarinamme – puhtaasti vaikuttava juttu

Poistoa Oy ei syntynyt vahingossa. Se on pitkän ja tuloksellisen työhistorian tulos, jossa osaava joukko puhdistus- ja siivousalan ammattilaisia koottiin yhteen uuden organisaation alle.

Kehittyvän yrityksemme takana ovat kokeneet alan ammattilaiset

Kasvuyrityksemme omaa valtavan määrän osaamista ja energiaa, joka on valjastettu uusissa vaatteissa Turun talousalueen yritysten ja julkisten toimijoiden käyttöön.

Onnistuminen ja monella mittarilla todistettu osaaminen sekä merkittävät referenssit antoivat kipinän perustaa uusi ja dynaaminen yritys. Olemme valmiita vastaamaan vaativista työtehtävistä siisteyden, puhtauden ja hyvän sisäilman aikaansaamiseksi. Meillä on osaamista hallita suuria projekteja, haastavia työtehtäviä ja kireitä aikatauluja. Pitkän historiamme myötä meille on myös muodostunut laaja yhteistyöverkosto. Tämä mahdollistaa sen, että meidän kauttamme hoituu moni asia vain yhdellä puhelinsoitolla.

Valtteinamme laatu, luotettavuus ja nopeus yhdessä ympäristöystävällisyyden kanssa

Vastaamme haasteisiin nopeasti laatua, puhtausvaatimuksia ja asiakastyytyväisyyttä unohtamatta.

Jokainen työntekijämme on alansa ammattilainen, viihtyy työssään ja vastaa asiakaslupauksestamme. Työntekijöitämme myös palkitaan asiakastyytyväisyyden mukaan (laatupalkkaus).

Päivittäissiivouksessa käytettävät aineemme ovat pääasiassa ympäristömerkittyjä. Työntekijöidemme koulutuksella sekä laatustandardeillamme takaamme ympäristöystävällisen ja tehokkaan toiminnan.

Ongelmien ennaltaehkäisy – hyödynnä

Siivoushenkilöstömme on opetettu huomioimaan muutokset ympäristössä kosteusvaurioiden varalta. Tällaisia muutoksia voivat olla esimerkiksi haju- ja värimuutokset rakenteissa. Siivooja onkin usein ensimmäinen, joka havaitsee mahdolliset muutokset, joilla on merkitystä hyvän sisäilman kannalta. Ongelmakohtien korjaamiseen voidaan näin puuttua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kartoittamaan siivoustarpeenne

Kartoitamme homesiivouksen tarpeen ja laajuuden sekä laadimme kustannusarvion, sekä paikkaansa pitävän aikataulun homesiivoukselle. Toteutamme myös räätälöidyt siivousratkaisut rakennussiivouksiin.

Räätälöimme myös myymälä- ja liiketiloihin sopivan ylläpitosiivouskokonaisuuden ja voimme sisällyttää siivoussopimukseen myös vuosittaiset isommat siivoustyöt ikkunanpesuista lattiapintojen vahauksiin.